Woningaanpassing home > Advies home > Particulier > Kosteloos spreekuur

"ervarings­deskundig en tot uw dienst..."

Kosteloos online spreekuur

Als lotgenoot sta ik u overal terzijde. Met het gratis online spreekuur voor eenvoudige vragen. Vraag om het onafhankelijke oordeel van de ervaringsdeskundige. In het spreekuur krijgt u een deskundig antwoord op uw vraag. Over uw woonsituatie, (ver)bouwplan of eisenprogramma.

Uitgebreider maatwerk krijgt u met betaalde ondersteuning. Investeer in uw toekomstige leef- en zorgsituatie. Daarvoor coach ik u op het gebied van regelgeving, jurisprudentie en bouwplannen. Zakelijk en vrij van emoties ondersteun ik u waar nodig. Voor u een flinke zorg minder!

Eenvoudige vragen stelt u in het online spreekuur. Lees vooraf de eenvoudige spelregels hieronder. Stel dan uw vraag. Telefonisch (kantoortijden: 0181-472690) of per e-mail. U krijgt zo snel mogelijk een inhoudelijk antwoord. Dit online spreekuur is gratis en verplicht u nergens toe.

Stel uw vraag:Spelregels spreekuur:

1.

Bezoekt u vóór u uw vraag stelt de informatieve site: "Woningaanpassing Info en Advies". Veel antwoorden zijn daar gewoon na te lezen. U behoeft dan niet nogmaals dezelfde vraag te stellen. Vindt u niet wat u wilt weten, neem dan gerust contact op via het online spreekuur.

2.

U stelt uw vraag telefonisch of via e-mail. Waar mogelijk onderbouwd met relevante gegevens. Ir Grootveld zal aan de hand daarvan tot een antwoord proberen te komen waarmee u verder kunt. Daarnaast krijgt u soms nuttige tips en suggesties aangereikt, die u tijd, geld en ergernis besparen.

3.

Het gaat om niet al te uitgebreide vragen, die Ir Grootveld vanuit zijn ervaring redelijk snel kan beantwoorden. Deze service is kosteloos en schept voor u geen verplichtingen. Wanneer uw vraag te uitgebreid is voor het spreekuur, meldt Ir Grootveld u dat.

4.

Heeft u verdergaande vragen, dan in het spreekuur mogelijk zijn? Of wilt u zich beter voorbereiden? Ook in dat geval helpt Ir Grootveld u graag verder. Niet kosteloos, maar tegen een scherp tarief investeert u daarmee in uw toekomst. Dit bespaart u uiteindelijk meer. De kosten vallen in veel gevallen onder de Wmo.


­

adres grootveld architekt en adviseur
Site design and copyright by Ir Grootveld / Blinksoft.