"ervarings­deskundig en tot uw dienst..."

Advies voor Parti­culieren

U weet zelf uw weg te vinden, maar tegenover professionele instanties blijft u altijd in het nadeel. Bedenk dat de bereidheid daar klein is, om eenmaal ingenomen standpunten te herzien. Mijn contact met bouw- en Wmo-instanties is zakelijk, waar u zelf misschien te emotioneel betrokken raakt. U blijft zelf aan zet, maar met minder stress.

Investeren in deskundigheid vergroot uw kansen. Kies voor een professionele voorbereiding. Lees hier waarom. Benut de bouwkundige, ergonomische en juridische expertise van de ervaringsdeskundige aan uw zijde. Met mijn creatieve inbreng help ik uw droom waar te maken.
Al naar gelang uw budget investeert u stapsgewijs in uw toekomst. Of u kiest voor een compleet pakket tegen een vast bedrag. Bekijk de mogelijkheden:

  1. >   Kosteloos spreekuur.

  2. >   Onder­steuning on­line.

  3. >   Gesprek + woning­toets.

  4. >   Klein tekening­pakket.

  5. >   Groot tekening­pakket.

  6. >   Meer mogelijk­heden.

Binnen de Wmo zijn "architectkosten" tot 10% van de aanneemsom in principe subsidiabel. U heeft verder recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Vraag uw gemeente om de mogelijkheid van een budget voor dit doel.

Kosteloos spreekuur.

online spreekuur

U heeft nog vragen over uw persoonlijke situatie? Doe een beroep op mijn expertise in het online spreekuur. Vraag de ervaringsdeskundige om zijn onafhankelijke oordeel. Over uw woonsituatie, (ver)bouwmogelijkheden, eisenprogramma of Wmo-procedure. Dat is vrijblijvend en verplicht u nergens toe. Lees de spelregels voor het kosteloze spreekuur en stel dan uw vraag.


(Lees meer...)

online spreekuur

Onder­steuning on­line.

wmo advies pakket

U regelt alles het liefste zelf? Ook dan staat u sterker met een deskundige coach op de achtergrond. Die met u meekijkt en u behoedt voor misstappen. Een éénmalig advies voor een luttel bedrag. Of een "supportabonnement", waarop u altijd kunt terugvallen. Onbeperkt, zolang uw procedure loopt. Dat geeft een gerust gevoel!

Eénmalig advies of...

Is uw verzoek te uitgebreid voor het spreekuur? Kies dan voor éénmalige online beoordeling van uw vraag, Wmo-stukken of plattegrond. Stuur mij uw gegevens toe en u krijgt snel een deskundig antwoord!

Onbeperkt support­abonne­ment.

Onbeperkte online ondersteuning en advies voor één vast bedrag. Zolang uw woningaanpassing of procedures duren! Bel of mail over uw vragen, telkens als dat nodig is. Binnen dit servicepakket valt al het nodige advies, coaching en overleg. Over eisenpakket, Wmo-beschikking, bouwplan, juridische stukken of offertes. Inclusief tips voor adequate reacties. U kunt het pakket altijd uitbreiden met aanvullende taken.


Eénmalig advies euro 150,-. Onbeperkt abonnement euro 530,-. Betaling vóóraf, geen verrekening achteraf mogelijk bij gebleken meer- dan wel minder gebruik. Prijs inclusief btw, exclusief eventueel gewenste extra werkzaamheden (bezoeken, tekeningen, bezwaarschrift, kostenraming, technisch adviseurs ed.). Op verzoek krijgt u daarvan een vrijblijvende kostenopgave.

wmo advies pakket

Gesprek en woning­toets.

trippelstoel thuis

Bij specifieke vragen over uw persoonlijke situatie kom ik ook bij u thuis. Ik beoordeel dan de mogelijkheden in uw woonsituatie. Verder bespreken we procedures, valkuilen en zinvolle vervolgstappen. U kunt ook kiezen voor overleg elders bijvoorbeeld bij uw bouwer, gemeente of adviseur.

"Keukentafelgesprek".

Uw Wmo-procedure begint met het zg. "keukentafelgesprek". Daarin komt aan bod, in hoeverre u zelf uw probleem kunt oplossen en waar de Wmo eventueel moet bijspringen. De gemeente baseert haar medewerking op het gespreksresultaat. Tijdens dit beslissende gesprek kan ik u professioneel ondersteunen. Dan wel tevoren met u uw kansen en bedreigingen bespreken. Of u helpen met goede onderbouwing van uw hulpvraag.


Overleg bij u thuis euro 380,- (boven de 150km van Vierpolders euro 450,-). Inclusief reistijd en -kosten. Duur ongeveer 1,5 uur, dit blijkt meestal voldoende. Uitloop mogelijk voor euro 85,- per uur(deel).

trippelstoel thuis

Klein tekening­pakket.

bouwtekening

Een vaste prijs voor de voorbereiding van uw verbouwing binnenshuis. Eerst kiest u uit enkele zinvolle, bij uw situatie passende creatieve indelingsvarianten. Vervolgens werk ik die technisch verder uit in een tekening, waarmee u (onderling vergelijkbare) offertes aanvraagt. Dit is verder de juridische basis voor uw verbouwcontract. Een en ander op grond van aangeleverde gegevens of een beoordeling ter plaatse (niet inbegrepen!).

U kunt dit pakket op elk gewenst moment uitbreiden met aanvullende taken, zoals een beoordeling ter plaatse of ondersteuningspakket. Voor een aanbouw of uitwendige verbouwing is het grote tekeningpakket nodig.


Compleet pakket als beschreven, ontwerp- en werktekening samen euro 850,-. Inclusief btw, exclusief de kosten van gewenste extra werkzaamheden, zoals bezoeken, andere tekeningen, aanvullingen of wijzigingen, kostenraming, technisch adviseurs ed. Op verzoek krijgt u daarvan vooraf een kostenopgave.

bouwtekening

Groot tekening­pakket.

bouwtekening

Een vaste prijs voor een uitgebreid traject van ontwerp en bouwkundige uitwerking, tot en met vergunning- en offerteaanvraag. Eerst een creatief ontwerp met enkele zinvolle, bij uw situatie passende indelingsvarianten. Vervolgens een bestektekening van de gekozen variant, geschikt voor het vergunningoverleg met uw gemeente. En voor het aanvragen van (onderling vergelijkbare) offertes. Op verzoek ondersteun ik u bij uw formulieren en beoordeel uw offertes. De bestektekening vormt ook een juridische basis voor uw bouwcontract.

Met dit pakket weet u vóóraf wat u investeert voor alle bovenomschreven werkzaamheden. Dat geeft een gerust gevoel. U kunt het op elk moment uitbreiden met aanvullende taken, zoals een beoordeling ter plaatse of ondersteuningsabonnement.


Compleet pakket als beschreven, ontwerp- en werktekening euro 2100,-. Inclusief btw, exclusief de kosten van gewenste extra werkzaamheden, zoals bezoeken, aanvullingen of wijzigingen, kostenraming, technisch adviseurs ed. Op verzoek krijgt u daarvan vooraf een kostenopgave.

bouwtekening
adres grootveld architekt en adviseur
Site design and copyright by Ir Grootveld / Blinksoft.